BizSolutions

More Website Templates at TemplateMonster.com!

Diensten

 • Glasbewassing
  Telescopische glazenbewassing met osmose water dus gegarandeerd streeploos schoon! Het wassen van ramen (zowel binnen als buiten) vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders, steigers en zo nodig een hoogwerker krijgen wij elk raam streeploos schoon.
 • Bouwoplevering
  Voordat u uw nieuwe of verbouwde pand betrekt, is het belangerijk dat het pand grondig schoongemaakt wordt. Verfresten, cementsluier en andere bouwafvalstoffen bevinden zich door heel het pand en moeten direct na de bouw vakkundig verwijderd worden. Wij zorgen ervoor dat u uw pand of woning schoon kunt betrekken.
 • Hoogdrukreinigingen
  Reiniging van opslagtanks, Oppervlaktereiniging, Reinigen van (staal)constructies, Reinigen van machines, Nastralen met straal grit/zand.

  Meer info Dakpannen reiniging

 • SteamPlus
  Gevelreiniging, Waterafstotend maken, Graffiti verwijderen, Kauwgom verwijderen, Grindvloeren reinigen, Bestrating (tuinpaden/ houten terrassen/opritten etc.) reinigen, Wegbelijning verwijderen, Verf- of bitumen verwijderen.

  Meer info Steam Plus

 • Spinnen verwijderen van gevels
 • Vloeren strippen en conserveren
  Geeft uw vloer een beter aanzien en zijn orginele glans terug. Daarnaast verlengt strippen en conserveren de levensduur van uw vloer
 • Terrasreiniging
  Groene aanslag, mos of andere vervuiling op uw terras kunnen een doorn in het oog zijn als u wilt genieten van een schoon en fris terras. Naast de uitstraling, tast dit ook de materialen van uw terras aan. Of het nu gaat om diverse soorten terrastegels of houten vlonders, door middel van een terrasreiniging met behulp van SteamPlus laten we uw terras stralen als nooit te voren.
 • Gevelreiniging
  Wind, regen en andere barre weersomstandigheden hebben invloed op de gevel van uw pand. Maar ook menselijke factoren, zoals uitlaatgassen of graffiti. Schone daken en gevels zijn niet alleen veel mooier om te zien, maar het voorkomt ook schade.
  Nieuwdorp Hulst beschikt over verschillende methoden om uw gevel te reinigen, afhankelijk van de situatie. De specialisten beschikken over de juiste technische kennis en ervaring voor een optimaal resultaat.

  - Renoveren en Impregneren
  Als uw voorgevel in erg slechte staat verkeert bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door middel van de nieuwste technieken zorgen we ervoor dat uw gevel zowel van binnen als van buiten weer optimaal functioneert

  - Voegwerken
  De blikvanger van uw gevel is meestal het voegwerk. Na verloop van tijd kan het zijn dat het voegwerk van uw gevel is gaan brokkelen of niet meer voldoet aan uw eisen, dan is het gewenst om dit te laten repareren. Samen met u kijken we naar een oplossing op maat wat past bij de gevel van uw pand.

  - Waterwerend maken
  Geef vocht geen kans en laat uw gevel waterwerend maken (impregneren). Hiermee voorkomt u dat uw gevel wordt aangetast door weersomstandigheden. We werken hiervoor met afsluitende of ademende oplossingen zoals het aanbrengen van een hydrofuge coating.