BizSolutions

More Website Templates at TemplateMonster.com!

Diensten

 • Glasbewassing
  Telescopische glazenbewassing met osmose water dus gegarandeerd streeploos schoon! Het wassen van ramen (zowel binnen als buiten) vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders, steigers en zo nodig een hoogwerker krijgen wij elk raam streeploos schoon.
 • Bouwoplevering
  Voordat u uw nieuwe of verbouwde pand betrekt, is het belangerijk dat het pand grondig schoongemaakt wordt. Verfresten, cementsluier en andere bouwafvalstoffen bevinden zich door heel het pand en moeten direct na de bouw vakkundig verwijderd worden. Wij zorgen ervoor dat u uw pand of woning schoon kunt betrekken.
 • Hoogdrukreinigingen
  Reiniging van opslagtanks, Oppervlaktereiniging, Reinigen van (staal)constructies, Reinigen van machines, Nastralen met straal grit/zand.

  Meer info Dakpannen reiniging

 • SteamPlus
  Gevelreiniging, Waterafstotend maken, Graffiti verwijderen, Kauwgom verwijderen, Grindvloeren reinigen, Bestrating (tuinpaden/ houten terrassen/opritten etc.) reinigen, Wegbelijning verwijderen, Verf- of bitumen verwijderen.

  Meer info Steam Plus

 • Spinnen verwijderen van gevels
 • Vloeren strippen en conserveren
  Geeft uw vloer een beter aanzien en zijn orginele glans terug. Daarnaast verlengt strippen en conserveren de levensduur van uw vloer
 • Terrasreiniging
  Genieten op een schoon en fris terras. Dat wilt u toch ook. Onze specialisten kunnen dankzij hun kennis en ervaring iedere klus aan. Of het nu gaat om terrastegels, arduinen tegels, klinkers, houten vlonders etc. Wij zorgen voor een stralend terras. Groene aanslag verwijderen, Groene aanslag en mos is een hardnekkig en terugkerend probleem. Ook andere soorten van vervuiling zorgen voor ergernis. Dankzij onze terrasreiniging krijgt uw terras weer de originele kleur en lijkt weer als nieuw.
 • Gevelreiniging
  Uw gevel bepaalt de uitstraling van uw huis. Dan wilt u deze toch ook laten stralen? Wij beschikken over diverse methoden voor het reinigen van uw gevel. De keuze hangt af van de aard van de vervuiling en de ondergrond. Onze specialisten beschikken over de juiste technische kennis en ervaring voor elke opdracht. Resultaat een prachtige gevel. Onze specialisten verwijderen vakundig aanslag, verf, graffiti of maken uw gevel schilderklaar.

  Renoveren en Impregneren
  Naast het zorgen voor een schone gevel ,bieden wij ook oplossingen om uw gevel te impregneren, oftewel waterwerend te maken. Ook voorgevelrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

  Voegwerken
  Voegen zijn een belangrijk onderdeel van elk gemetseld oppervlak. De voegen beschermen het metselwerk en bepalen voor een groot deel de uitstraling van de gevel. Vervuilde of verweerde voegen kunnen we reinigen of uitslijpen en opnieuw invoegen.

  Waterwerend maken
  Door uw gevels waterbestendig te maken voorkomt u lekkages en vochtdoorslag. We werken hiervoor met afsluitende of ademende oplossingen zoals het aanbrengen van een hydrofuge coating.